En unik Limousine service

Vår exklusiva Jaguar Daimler LWB Limousine, är ett unikt och lyxigt sätt att färdas, passar föredömligt för Bröllop och VIP-gäster. Prisvärt, Proffsigt och Pålitlig är ledord för weFIX’ Limousineservice. Vår Jaguar Daimler Limousine är – vad vi vet – enda exemplaret i Skandinavien! weFIX har självklart yrkesförare samt erforderliga  tillstånd samt försäkringar.

För Brudparet

Att låta Brudparet färdas till och från kyrkan och festen i vår Jaguar Daimler, får dem att känna sig precis så omhändertagna som de ska känna sig på Den Stora Dagen! Rymligt baksäte med extra plats för klänningen och brudbuketten och förstås en liten flaska bubbel, dagen till ära.

VIP service

Vår professionella limousine service imponerar stort på era kunder eller gäster! Hämtning utanför dörren som en överraskning, eller på Arlanda för trygg och snygg upplevelse är en bra start på Stockholms- och Sverigebesöket. Vi offererar naturligtvis även flerdagarsresor!

Transporter med Van

Utöver vår Jaguar Daimler LWB Limousine erbjuder vi för den mindre gruppen komfortabla resor med Mercedes V250d, som tar upp till 7 passagerare – och så bagage förstås! Transfers, kortare eller längre dagsutflykter, med eller utan Auktoriserad Stockholmsguide….. Säkra yrkeschaufförer med lång erfarenhet av specialtransporter och hög servicenivå.

Båttransporter

Vi har gedigen erfarenhet att boka olika båttransporter för det stora eller lilla sällskapet. En härligt genuin svensk skärgårdsbåt eller lyxig yacht för det mindre sällskapet, eller kanske en Sightseeing båt med underhållning och måltider ombord? Allt kan ordnas – med lite framförhållning förstås.

Det ”Lilla Extra”

Varför spara på krutet?! Vissa tillfällen kräver verkligen Det Lilla Extra. Då kan en kombinerad transport till land, sjöss och luften göra succé. Vårt samarbete med Arlanda Helikopter gör detta möjligt; man åker Kungligt!