Sedan 1998 har vi utvecklat unika events och guidningar på Fjäderholmarna. Vi kan verkligen säga att vi är specialister på guidade turer på Fjäderholmarna i och med att vi bott på ön i nästan 10 år! Vi känner ön som ingen annan!

Specialguidningar

Framförallt uppskattade är mina guidningar på Fjäderholmarna. Under cirka en timmes tid, går vi runt ön Stora Fjäderholmen och jag berättar på ett personligt och innerligt om allt som hänt – och fortfarande händer! Vi kanske gör en specialguidning? En rolig vandring i Brännvinskungen L.O. Smiths fotspår med mustiga historier om Brännvinskrig och tiden kring 1880-talets Stockholm och Skärgården.

Paket arrangemang

Kombinera båtresa, en måltid på Rökeriet och en guidning med en prova-på-aktivitet i någon av  hantverksateljéerna. Eller kanske en Ölprovning? Beställ mer information via vårt kontaktformulär om du vill boka ett grupparrangemang. Det kan gälla konferenspaket, bussresa, kick-off, en möhippa eller högtidsdag. Vi återkommer med skräddarsydda förslag!

NYHET 2016! ”ChokladPromenad!”

Härlig kombo med promenad runt Fjäderholmarna i samverkan med Fjäderholmarna Chokladfabrik. Självklart ingår pralinerna! Detta är den ultimata guidningen eller aktiviteten innan under efter konferensen eller efter lunchen och innan middagen. varje härlig ”hemgjord” pralin är beskriven med ett årtal i Fjäderholmarnas historia. Denna guidning garanterar både rolig information och historia och moderna smaksensation i god Fjäderholmsanda!