Mer om Limousine

En unik Limousineservice

Vår exklusiva Jaguar Daimler LWB Limousine, är ett unikt och lyxigt sätt att färdas, passar föredömligt för Bröllop och VIP-gäster. Prisvärt, Proffsigt och Pålitlig är ledord för weFIX’ Limousineservice. Vår Jaguar Daimler Limousine är – vad vi vet – enda exemplaret i Skandinavien! weFIX har självklart yrkesförare samt erforderliga tillstånd samt försäkringar.

För Brudparet

Att låta Brudparet färdas till och från kyrkan och festen i vår Jaguar Daimler, får dem att känna sig precis så omhändertagna som de ska känna sig på Den Stora Dagen! Ett mycket bra regnalternativ då man inte vill förstöra klädsel en sådan viktig dag. Rymligt baksäte med extra plats för klänningen och brudbuketten och förstås en liten flaska bubbel, dagen till ära.

VIP-service med limousine

Vår professionella limousine service imponerar stort på era kunder eller gäster! Hämtning utanför dörren som en överraskning, eller på Arlanda för trygg och snygg upplevelse är en bra start på Stockholms- och Sverigebesöket. Vi offererar naturligtvis även flerdagarsresor!

Båttransporter

Vi har gedigen erfarenhet att boka olika båttransporter för det stora eller lilla sällskapet. En härligt genuin svensk skärgårdsbåt eller lyxig yacht för det mindre sällskapet, eller kanske en Sightseeingbåt med underhållning och måltider ombord?

Allt kan ordnas – med lite framförhållning förstås.