Mer om Fjäderholmarna

Guidning på Fjäderholmarna

Sedan 1998 har vi utvecklat speciella events och guidade turer på Fjäderholmarna. Exempel; Roliga unika guidningar, såsom ”Brännvinsguidning i L.O.Smiths Fotspår”, prova-på-verksamheter i hantverksateljéerna, Whisky- och Öl-events med mera. Vi kundanpassar alla konferenspaket, kick-offs, möhippor eller högtidsdagar. Vi kan verkligen säga att vi är specialister på guidade turer på Fjäderholmarna i och med att vi bott på ön i nästan 10 år! Vi känner ön som ingen annan!

Specialguidningar

Framför allt uppskattade är mina guidningar på Fjäderholmarna. Under cirka en timmes tid, går vi runt ön Stora Fjäderholmen och jag berättar på ett personligt och innerligt sätt om allt som hänt – och fortfarande händer! Vi kanske gör en specialguidning? En rolig vandring i Brännvinskungen L.O. Smiths fotspår med mustiga historier om Brännvinskrig och tiden kring 1880-talets Stockholm och Skärgården.

Här presenteras en härlig kombo med promenad runt Fjäderholmarna i samverkan med Fjäderholmarnas Chokladfabrik. Självklart ingår pralinerna! Detta är den ultimata guidningen eller aktiviteten innan under efter konferensen eller efter lunchen och innan middagen. varje härlig ”hemgjord” pralin är beskriven med ett årtal i Fjäderholmarnas historia. Denna guidning garanterar både rolig information och historia och moderna smaksensation i god Fjäderholmsanda!

Paketarrangemang

Kombinera båtresa, en måltid på Rökeriet och en guidning med en prova-på-aktivitet i någon av hantverksateljéerna. Eller kanske en Öl-provning?

Kontakta oss vid frågor; det kan gälla konferenspaket, bussresa, kick-off, en möhippa eller högtidsdag. Vi återkommer med skräddarsydda förslag!