Om oss

”Vad ska vi heta då?”, blev den svåra frågan sommaren 1997, när vi hade bestämt att skapa vårt gemensamma företag som skulle lyda under epitet ”Ett Konsultbolag inom Besöksnäringen”. Ja, vad kallar man ett företag som fixar det mesta inom branschen? ”We fix, förstås!” Intet ont anande hur svårt detta kan vara för den svenska marknaden att höra över telefonen ???? Fast å andra sidan var vår satsning från början kunder och gäster som reser in till Sverige och Stockholm och behöver proffs-hjälp.

weFIX har under åren verkligen följt med marknadens behov; Vi startade att på 90-talet boka hotellrum för vilsna internationella turister i Stockholm med omnejd (inget utvecklat internet), för att sedan utvecklas till ett gruppboknings- och eventföretag. Våra uppdrag på Fjäderholmarna i Stockholms Skärgård gjorde att vi expanderade till weFIX Event Fjäderholmarna, med både specialguidningar, paketarrangemang och olika ö-events, Trädgårdscafé, Akvarieentreprenad och Information&Butik. Efter 10 år både som året-runt-boende och verksamma på ön, flyttade vi tillbaka till landbacken för att utveckla våra uppskattade guidningar i Stockholm med omnejd. En vacker unik limousine köptes in från München och för ungefär 15 år sedan lanserades våra eleganta limousine-guidningar, för paret som verkligen önskar det lilla extra och bli personligt bemött.

Idag har vi tre huvud-ben i verksamheten; Guidningar i Stockholm med omnejd, Guidningar och Events på Fjäderholmarna samt Limousineservice. Och vi tycker det är vansinnigt roligt efter alla dessa år. Då och då blir det andra special-förfrågningar och då svarar vi vad vi heter; weFIX!

Lena Karmann
Auktoriserad Stockholmguide, Specialguide Fjäderholmarna, Event Manager
– Företagets motor och kreatör

lena@wefix.nu
 0704-442050

Alexander Karmann
Licenserad chaufför och skeppare
– Företagets ”Maintenance Manager”

alexander@wefix.nu
 0708-680222